midi varage

ys

2022. május 17. - midi kapitany

Ohh, kicsi Phyllis,

ne törődj demó phone-nal;

lány?.., vagy fiú vagy?

 

Ez a tartalom az Emberek, akik nagyon megtekerik, és mégsem ikes ige művészeti csoportosulás hozzájárulásával jött létre. Készítése alatt nem sérültek plüss játékok. A statiszták hozzájárulásával, jogaik figyelembevételével készült társadalmi- kulturális háttérüzenet áthallásmentességével kapcsolatosan felmerülő problémák tisztázása gyanánt szerveződő polgári körök szándékolt politikai semlegessége miatt megjelenő széttagoltság ellenében szilárd akarattal való küzdelemre és elszántságra való készségük mintaként való transzparenciájának esetlegesen túltolt része miatti visszakozás alkalmával eltűnt bőrdzsekikért kéretik nem itt jelentkezni.

Ereszt az űrhajóm

Kedves Mindenki!

Ismét itt vagyok egy fincsi kis új premierrel, Phantomnauta jóvoltából.

Indzsóly, ja és aki akar, az igazán patronálhatna. Ezek a művészek annyira nyávogós népség, hogy kéne ez, mekhoty kéne az, miközben saját elképzelésük szerint is az űrben járnak. Micsoda figurák...éppen ezért tényleg nagyon melós ez az egész, szal patron.

outs orb

Kedves Mindenki!

Egy szekér ha beindul...persze, minden relatív. Mindenesetre a midi varage színpadán immáron második szinglijével jön elő Mr. Outsider. Nagy tapsot neki, meg nekem is, de taps helyett akár ez is megteszi:

kapitány midi is creating music and videos | Patreon

Hogy továbbra is hozhassam a tömegek által óhajtott minőséget, s mennyiséget.

Indzsóly.

Ébresztő! Itt egy altató.

Hello Mindenki!

Na ők azok akik aztán tényleg tudják, hogy mivel gurigázzanak! Akik tudják, hogy a pohár félig teli, vagy félig üres. Persze klipet ők sem akartak összerakni, de ezt róluk csak halkan merem mondani, amíg biztos alszanak.

Indzsóly!

süti beállítások módosítása